Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÖzalp, Sermet Atillaen_US
dc.date.accessioned2016-05-02T10:55:07Z
dc.date.available2016-05-02T10:55:07Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.citationÖzalp, S. A. (2012). Gastronomi ve Yiyecek Tarihi. İstanbul: Tema Yayıncılık.en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12294/409
dc.description#nofulltext#en_US
dc.description.abstracten_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherTema Yayıncılıken_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.titleGastronomi ve Yiyecek Tarihien_US
dc.typebooken_US
dc.departmentİstanbul Arel Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı.en_US
dc.authoridTR45735en_US
dc.relation.publicationcategoryKitap - Ulusalen_US
dc.institutionauthorÖzalp, Sermet Atillaen_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster