Konu için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü / Gastronomy and Culinary Arts listeleme
Toplam kayıt 35, listelenen: 1-20
| Konu | 
|---|
| 3-ITT [1] | 
| Antioxidant Activity [1] | 
| Artificialintelligence [1] | 
| Bacteriocins [1] | 
| Dynamic Rheology [1] | 
| Garlic Paste [1] | 
| Genome-Guided MS [1] | 
| Grape [1] | 
| HPLC-PDA [1] | 
| In-House Method Validation [1] | 
| Indigenous Yeast [1] | 
| Intelligence [1] | 
| Intelligent Autonomous Systems [1] | 
| Karakterizasyon [1] | 
| Lactobacillus Paraplantarum [1] | 
| Lantibiotics [1] | 
| Lettuce [1] | 
| Liyoflizasyon [1] | 
| Low-intensity Electrical Current [1] | 
| Optimization [1] | 

















