Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBüyükünal, Serkan Kemalen_US
dc.contributor.authorTurhan, İlkayen_US
dc.contributor.authorKahraman, Tolgaen_US
dc.date.accessioned2017-08-11T13:18:41Z
dc.date.available2017-08-11T13:18:41Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.citationBüyükünal, S. K.,Turhan, İ., Kahraman, T. (7-9 April 2015). Chemical and microbiological properties of yoghurt sold in Marmara region in Turkey. DIGEST International VET Istanbul Group Congress. Saint-Petersburg-Russia, 548.en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12294/887
dc.description#nofulltext# --- Conference: DIGEST International VET Istanbul Group Congress. Saint-Petersburg-Russia, 7-9 April 2015.en_US
dc.description.abstracten_US
dc.language.isoengen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.subjectYoghurt Qualityen_US
dc.subjectPhysicochemical Propertiesen_US
dc.subjectMicrobial Qualityen_US
dc.titleChemical and microbiological properties of yoghurt sold in Marmara region in Turkeyen_US
dc.typeconferenceObjecten_US
dc.departmentİstanbul Arel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu, Beslenme ve Diyetetik Bölümüen_US
dc.authoridTR20940en_US
dc.authoridTR17220en_US
dc.authoridTR35615en_US
dc.relation.publicationcategoryKonferans Öğesi - Ulusal - Kurum Öğretim Elemanıen_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster