Dil "tur" Beslenme ve Diyetetik Bölümü Bildiri & Sunum Koleksiyonu için listeleme
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
-
Geleneksel bir gıda olarak ilkme yoğurdunun mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
(Çukurova Üniversitesi, 2014)İlkme yoğurdu Denizli’nin Acıpayam ilçesinde eskiden beri yapılan, günümüzde kolay fabrikasyon üretimi tercihleri nedeniyle unutulmaya yüz tutan geleneksel bir üründür. İlkme yoğurdu küpeç denilen toprak kaba süt, yoğurt ... -
İstanbul'da satışa sunulan bazı ekmek çeşitlerinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
(Trakya Üniversitesi, 2016)… -
Kardiyovasküler hastalık tanısı olan hastalarda sağlıklı yaşam biçimi davranışlarının değerlendirilmesi
(Yaşam İçin Beslenme ve Spor Derneği, 2017)…